Fysiotherapie

R

Gemoedelijk

R

Kleinschalig

 

R

Professioneel

Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut? Binnen Amsterdam Training Center bieden verschillende fysiotherapeuten hun diensten aan.

Laszlo Gèleng
Laszlo is CKR geregistreerd fysiotherapeut en is gespecialiseerd in knieklachten, knierevalidatie en enkel klachten. Laszlo gespecialiseerd in dansblessures en sinds 2010 verbonden aan het Nederlands Dans Theater (NDT) en het Korzo theater in Den Haag. Sinds 2017 werkt Laszlo bij de Koninklijke Nederlandse Roei Bond (de KNRB) waar hij bij de Nationale U23 fysiotherapie verzorgt tijdens internationale wedstrijden en trainingen. Laszlo is een BJJ Blackbelt onder Team Agua en heeft daarom affiniteit met vechtsporten en aan vechtsport gerelateerde blessures. Daarnaast heeft hij tien jaar vechtsport lessen gegeven in sportcentrum Kenamju te Haarlem.

Laszlo is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Ben je aanvullend verzekerd dan kan je door hem worden behandeld zonder  dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Ben je niet aanvullend verzekerd dan bedragen de kosten €35,- per consult. 

 

 
mixed martial arts

Intakeformulier | Personal Trainers

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
mixed martial arts

Wanneer ga je naar de fysiotherapeut?

R

Overbelastingsklachten

R

Chronische klachten

R

Sportletsels

Wil je meer informatie over fysiotherapie bij Amsterdam Training Center?

Neem dan gerust contact op. Graag vertellen wij je alles over de mogelijkheden die wij bieden. Woon je niet in Amsterdam, maar in Duivendrecht, Diemen, Amstelveen, Almere of Zaandam? Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

020 - 737 28 85

Kom gerust een keer trainen

[email protected]

Stuur ons een bericht

CONTACT

4 + 12 =