Lesaanbod

R

Gemoedelijk

R

Kleinschalig

 

R

Professioneel

Lesuitval ivm coronavirus

Met ingang van vandaag, 13-03-2020, bieden wij helaas tijdelijk geen groepslessen en open mat trainingen aan. Wij volgen hiermee het advies van het NOC*NSF op en hopen met deze maatregel nieuwe besmettingen met het COVID-19 te kunnen voorkomen. Naar verwachting zullen alle groepslessen tot 31 maart 2020 komen te vervallen. Updates omtrent deze maatregel volgen via instagram en onze website. Onze vaste klanten zullen ook per mail op de hoogte worden gesteld van de laatste ontwikkelingen. Excuses voor het ongemak en we hopen je weer terug te zien bij de gym als dit is ‘overgewaaid’! 

Mocht je vragen/opmerkingen hebben of ben je geïnteresseerd in Personal training?
Mail, whatsapp of bel ons gerust.

Contact
E-mail: [email protected]
Tel. 06-27006861

 

You are about to book event

{event_title}

{column_title}

{event_start} - {event_end}

{booking_form}

An initial receipt will be sent out automatically unless you decide not to do so below.

{tt_btn_book}{tt_btn_cancel}

']

R

Personal Training

Recht op je doel af met een personal trainer. Met een grondige intake bepalen we jouw startpunt waarna we samen een intensieve maar gezellige samenwerking aangaan om jouw doelen te bereiken.

R

Mixed Martial Arts (MMA)

Mixed Martial Arts (MMA) is een mengeling van verschillende vechtsporten welke zeer effectief en compleet is. De MMA stijl die wij beoefenen heet ‘Shooto’ en heeft zijn oorsprong in Japan. 

R

Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ)

Team Agua is een van de top BJJ clubs in Nederland. Dit team biedt 4 dagen per week BJJ aan in Amsterdam Training Center. BJJ is een martial art welke zich richt op grondgevechten. BJJ is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse jiu jitsu, genaamd “Jiu-do”.

R

Aikido Kids

Bij Amsterdam Training Center biedt trainer Tom Dijkman lessen aan voor kinderen van 3 tot 6 jaar en voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Tijdens de lessen voor kinderen van 6 tot 14 jaar mogen ouders deelnemen samen met hun kinderen. Iedereen is welkom in de dojo. Er worden geen verwachtingen gesteld, anders dan die waar jezelf mee komt. Onderzoek en leer stap voor stap technieken toepassen, vallen, rollen en jezelf te beschermen onder toenemende druk.

R

Kickboksen

De kickbokstrainingen bij Amsterdam Training Center worden aangeboden door Michel Landvreugd en Rafles la Rose. Onze kickbokstrainingen zijn voornamelijk gericht op recreanten maar uiteraard zijn gevorderden ook van harte welkom. De trainingen bestaan uit een lichte warming-up gevolgd door techniek training. In het laatste gedeelte van de les is er de mogelijkheid om te sparren met elkaar. Het sparren met elkaar is echter niet verplicht. Wil je liever techniek blijven trainen tijdens het sparren dan is dit ook mogelijk.
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!

R

Bokszaktraining

De bokszaktraining is een full body workout waarmee snel goede resultaten kunnen worden geboekt. Onze bokszaktraining is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Trap- en stoottechnieken op de bokszak worden gecombineerd met o.a. buikspier-, squats en andere oefeningen die het kracht- en uithoudingsvermogen verbeteren. Ben je geïnteresseerd in bokszaktraining? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!

Wil je meer informatie over ons lesaanbod?

Neem dan gerust contact op. Wij vertellen je graag alles over onze personal training, Mixed Martial Arts, bokszaktraining en meer.
Woon je niet in Amsterdam, maar in Duivendrecht, Diemen, Amstelveen, Almere of Zaandam? Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Je bent van harte welkom voor een proefles bij Amsterdam Training Center!

020 - 737 28 85

Kom gerust een keer trainen

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.