Tarieven

R

Gemoedelijk

R

Kleinschalig

 

R

Professioneel

Onze lidmaatschappen

Wil je regelmatig bij ons trainen dan ben je het voordeligst uit wanneer je lid wordt. Omdat er meerdere bedrijven binnen Amsterdam Training Center lessen aanbieden, is het niet mogelijk om met 1 lidmaatschap alle sporten te beoefenen.
De op deze pagina  vermelde tarieven gelden alleen voor MMA, kickboksen en bokszaktrainingen.
Voor Onefit leden is het mogelijk om MMA, bokszaktraining, kickboksen, Braziliaans Jiu Jitsu en 10th Planet Jiu Jitsu te volgen. Kijk voor meer informatie over Onefit op de website: www.onefit.nl

Wil je zonder lidmaatschap met ons meetrainen? Dan betaal je € 10,- per les.

LET OP:

De op deze pagina vermelde tarieven gelden alleen voor de MMA en bokszak trainingen. Voor informatie over lidmaatschappen voor andere lessen kun je je richten tot de instructeur(s) die de desbetreffende lessen aanbieden.

Wanneer je lid wordt is dit voor minimaal 6 maanden, daarna wordt uw abonnement stilzwijgend verlengd. Na deze vaste lidmaatschapsperiode van 6 maanden geldt er een opzegtermijn van 1 maand. Lidmaatschappen binnen de vaste lidmaatschapsperiode kunnen worden overgedragen aan vrienden of familieleden. Je betaalt geen inschrijf- of administratiekosten. De maandelijkse contributie wordt aan het eind van elke maand per automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Studententarief

Op vertoon van een geldige MBO studentenpas of een collegekaart, kun je deelnemen tegen een aantrekkelijk studententarief.

Gratis proefles

Ben je geïnteresseerd in onze trainingen? Dan kun je ter kennismaking eenmalig een gratis proefles volgen.

Wil je meer informatie over personal training bij Amsterdam Training Center?

Wil je onder professionele begeleiding jouw persoonlijke doelen bereiken? Neem dan gerust contact met ons op.
Graag vertellen wij je alles over onze personal training en gaan wij samen met jou aan de slag.
Woon je in Amstelveen, Almere, Zaandam of  Purmerend? Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

020 - 737 28 85

Kom gerust een keer trainen

[email protected]

Stuur ons een bericht

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.